Skip to main content Skip to search

Nieuw: de WasPas

Met de prepaid waspas ontvangt u direct minimaal 10% korting op iedere wasbeurt. U kunt de waspas aanvragen bij de kassa of door het aanvraag formulier in te vullen.Seniorenochtend

De ervaring leert dat sommige senioren het een te hoge drempel vinden om hun auto in de wasstraat te wassen. Carwash Capelle verwijdert deze drempel met een speciale service voor senioren.

Wij begeleiden u op dinsdagochtend volledig. Terwijl u geniet van een kopje koffie, zorgen wij ervoor dat uw auto gewassen wordt.

Bovendien ontvangt u naast uw eventuele WasPas-voordeel nog 5% extra korting. Deze korting geldt alleen wanneer u betaald met de WasPas en 65+ bent.

Verder kunt u heel gemakkelijk GRATIS stofzuigen. Dus nooit meer onhandig buiten op de stoep wassen en stofzuigen.

Maandabonnement

Bent u een vaste bezoeker van de wasstraat? Bij Carwash Capelle heeft u de mogelijkheid om een maandabonnement af te sluiten voor onbeperkt autowassen.

Een abonnement is kentekengebonden en geldt dus alleen voor die auto. De kosten zijn € 32,50 per maand en het abonnement dient voor minimaal 3 maanden te worden afgesloten.

Nu tijdelijke de eerste maand voor €24,50

VIP-behandeling

Op afspraak wassen wij uw auto met programma 1. De binnenzijde wordt gestofzuigd en alle ruiten, dashboard en dorpels worden schoon gemaakt.

De kosten van deze VIP-behandeling zijn € 27,00

Ondernemersvoordeel

Wilt u op een eenvoudige manier uw wagenpark schoon en representatief houden? Wij kunnen meerdere waspassen koppelen aan 1 zakelijk wastegoed.

U ontvangt maandelijk een volledige uitdraai van alle wassingen per kenteken.

Informeer naar de aantrekkelijke ondernemerskortingen.